Webprofis is een Forum waarin je vragen kunt stellen die webgerelateerd zijn. Heb je vragen over of problemen met je Webpagina, HTML, CSS, Javascript, PHP of andere client of serverside scriptingtalen? Stel ze dan gerust op dit forum. Op dit forum zijn een aantal vrijwilligers actief die u graag met uw vragen willen helpen en u waar mogelijk een passend antwoord aanbieden. Hebt u zelf veel ervaring en kennis met betrekking tot het bovenstaande? U bent van harte welkom om uw kennis met anderen te delen!

We hopen dat eenieder op dit Forum een leerzame ervaring mag opdoen.

Team Webprofis

Over Webprofis...

Webprofis is een "open community" die zich voornamelijk bezighoudt met het meedenken en oplossen van problemen die men tegenkomt bij het maken van een website of het aanpassen, uitbreiden van een bestaande website.
Omdat het een "open community" is, is deelname hieraan voor eenieder toegankelijk.
Heb je vragen met betrekking tot HTML, CSS, Javascript, PHP of andere webgerelateerde onderwerpen dan kun je die stellen op het Forum.
Wij willen u graag de tools aanreiken en de kennis verschaffen om u hierin zo goed mogelijk tegemoet te komen.
Heb je geen vragen maar wil je graag jouw kennis en vaardigheden delen met anderen? Be our guest!
Wij hopen dat iedereen die zich aanmeldt op dit Forum een leerzame ervaring mag opdoen.

Team Webprofis


Onze Huisregels

Voor het posten van een Discussie of het reageren hierop is het belangrijk om een aantal dingen te weten:
  • Voor het posten van een vraag of discussie: kies de categorie die zo veel mogelijk aansluit op je onderwerp of titel
  • Titel discussie of vraag: zorg ervoor dat de titel de kern van je vraag of discussie zo goed mogelijk weergeeft. Probeer zo concreet mogelijk tot in detail weer te geven wat jouw vraagstelling is.
  • Het is niet geoorloofd om onnodig gebruik te maken van vetgedrukte letters of HOOFDLETTERS in woorden en zinsdelen als er niet een directe aanleiding toe is.
  • Voor het posten van blokken code, gebruik hiervoor de "gekleurde code buttons". De code wordt dan overzichtelijker gepresenteerd en is daardoor beter te lezen voor de overige leden.
  • Mocht je iets willen veranderen aan je geposte vraag of discussie omdat je bijvoorbeeld iets vergeten bent, bewerk dan bij voorkeur je bestaande post met onder de laatste regel EDIT of UPDATE en daarna je aanvulling.
  • Wanneer een post in een discussie niet meer in directe relatie staat tot het onderwerp of vraagstelling, gebruik dan OT of OFFTOPIC boven jouw reactie.
  • Website beoordelen: Geef duidelijk aan waarop je je website beoordeeld wilt hebben: inhoud, layout, bepaalde onderdelen, code etc...